Het begin der beginnen!

Published by Mieswinejournal on

Even voorstellen!

Daar is ‘ie dan! Mijn eigen echte wijnblog. De laatste tijd merkte ik dat mijn interesse in wijn steeds groter werd. In April 2021 volgde ik de SDEN 1 cursus via de Librije en dat vond ik mega interessant! Al snel was de keuze gemaakt om ook SDEN 2 te volgen.

Ik merkte dat ik de mensen om mij heen steeds vaker aan het lastig vallen was met leuke wijnfeitjes die ik hier en daar leerde. Hoewel ik me afvraag of zij het ook interessant vonden, merkte ik dat ik het super leuk vond! Dus waarom niet delen met een groter publiek? Ik besloot om een instagram pagina aan te maken, gewoon voor de hobby! En daarmee kwam er een shitload aan nieuwe ideeën in mijn hoofd. En een daarvan is deze blog!

Ik weet nog lang niet alles over wijn en er valt zó veel te leren! In Mies’ Winejournal neem ik jullie mee op deze reis. Ik deel dingen die ik leer, leuke hotspots, en fijne feitjes! Daarnaast deel ik ook nog de wijntjes die ik proef op mijn Instagram. Lees je mee?

Wil je ergens meer over weten of heb je leuke tips die ik mee kan nemen op mijn wijnreis? Stuur me een DM op Instagram, of mail naar michelle@mieswinejournal.nl!

Categories: All