Over Mij

Heyhey!

Wat leuk dat je meer wil weten over mij en mijn wijnreis! Ik zal me even netjes voorstellen 😉

Ik ben Michelle. Mijn man noemt me Kleintje, maar de meeste mensen noemen me Mies.

Na zo af en toe een bezoekje aan een wijn,- of champagnehuis begon ik steeds meer interesse voor wijn te ontwikkelen. In 2021 hebben mijn man en ik SDEN1 gevolgd via de Librije, en toen was het hek van de dam. Ik begon steeds meer na te denken bij het proeven van wijn. Wat ruik ik, wat proef ik wat zie ik. Ook ging ik steeds meer letten op wat ik nu dronk en waar het precies vandaan kwam. Zo leerde ik steeds beter weten wat ik nu wel en niet lekker vond. En vooral op welk moment!

Sindsdien wilde ik meer leren over wijn en besloten we óók SDEN2 te gaan doen via het wijninstituut. Op dit moment zitten alle lessen er op en probeer ik me voor te bereiden op het examen! Mega spannend vind ik dat!

Ik merkte ook dat ik mensen in mijn omgeving steeds meer aan het lastigvallen was met weetjes en feitjes over wijn. Of zij het interessant vonden weet ik niet, maar ik wist wel dat ik het heel erg leuk vind om dingen die ik leer over wijn te delen!

In Januari startte ik al met Mies’ Winejournal op Instagram (Volg mij!), gewoon om te kijken of ik het écht zo leuk vind! En ja, dat vind ik! Hier wil ik nóg meer kennis delen, wat uitgebreider dan op Instagram, dus als je meer wil weten ben je hier aan het juiste adres!

Heb je vragen, tips, of kun je iets niet vinden? Laat het me weten, dan neem ik je mee op reis en gaan we samen meer ontdekken!