Kerstkadotips voor wijnliefhebbers

Published by Mieswinejournal on

Kerst staat weer voor de deur! En hoewel het vaak een vrolijke, liefdevolle periode is, brengt het voor veel mensen ook stress mee. Hoe ga je al die etentjes plannen en wat wordt er gegeten? Welke wijnen schenk je bij je kerstmenu, en welke kado’s leg je nu toch onder de boom? In deze blog ga ik je helpen met kadotips voor wijnliefhebbers!

Kerstkadotip 1: Wijn

Een wijnliefhebber maak je natuurlijk blij met… Wijn! En ook dat kan op een hele originele manier. Zo heeft vinify.nl bijvoorbeeld al een aantal mooie wijnpakketten voor je samengesteld. Je hoeft alleen nog maar het type pakket te kiezen, en je hebt een prachtige selectie van wijnen!

Budget: €30 – €85

Kerstkadotip 2: Een Wijnstopper

Als wijn,- en kattenliefhebber vind ik dit echt een fantastisch kado! De Koziol Miaou wijnstopper. Dit leuke katje zorgt er voor dat je wijn goed is afgesloten en je hem zo nog een paar dagen kunt bewaren! En dan heeft ‘ie ook nog een leuk prijsje!
Budget: €5,95

Kerstkadotip 3: Dinner Train

Geef je graag belevingen kado, dan is dit echt een topper! De Dinner Train rijdt inmiddels in twintig steden en is een super leuke beleving voor wijnliefhebbers. Je stapt in een trein waar je al rijdend door de prachtige Nederlandse landschappen kunt genieten van een drie-gangen diner met bijpassende wijnen. Er is overigens ook een bier-spijs menu voor bierliefhebbers!

Budget: €85

Kerstkadotip 4: Een Armbandje

Is dit armbandje van Beautifulonesbracelets niet fantastisch?! Ik heb hem zelf ook!
Deze armbandjes zijn eindeloos te combineren met andere armcandy. Er zijn zó veel verschillende kleuren te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Budget: €10

Kerstkadotip 5: Een (online) wijncursus

Wijnliefhebbers zijn altijd op zoek naar meer kennis over wijn! Ik weet dus zeker dat je een wijnliefhebber blij kunt maken met cursussen om weer nieuwe dingen te leren! Kijk bijvoorbeeld eens bij Hartvoorwijn. Mede-wijnliefhebber Kirsten biedt zowel online als offline wijncursussen aan. Van toegankelijke basiscursussen tot gecertificeerde SDEN-cursussen. Deze zijn ook allemaal in de vorm van een Cadeaubon te bestellen. Dan doet Kirsten er ook nog een leuke persoonlijke boodschap bij!

Budget: €39,50 – €320

Kerstkadotip 6: Een Coravin

Heb je wat meer te besteden, dan is een Coravin een perfect kado! Het is een systeem waarmee je een fles wijn niet open hoeft te maken om van een glaasje te kunnen genieten. Dat wil zeggen dat je nooit meer wijn hoeft we te gooien omdat je maar één glaasje wil drinken. De Timeless-six+ is het nieuwste model en wordt geleverd met Reserve naald, 8 Capsules (15 glazen per capsule), 2 Schroefdoppen, Universele houder, Timeless Aerator en een Draagtas.

Budget: €260

Kerstkadotip 7: Een Champagne Sabel

Als je mij volgt op Instagram heb je vast al gezien dat ik het sabreren van Champagne (of andere mousserende wijn echt heel erg leuk vind om te doen! Elke kans die er is, pak ik om mensen te leren sabreren. Gewoon omdat het zo leuk is! Een Champagne Sabel is ook echt een leuk item om in huis te hebben. Die van ons gaf ik mijn man kado voor ons huwelijk. Ik heb er daarom ook nog onze achternaam en trouwdatum in laten graveren. Weet je nog niet hoe je moet Sabreren? Hit me up! ik kom het je uitleggen! (mits je een beetje in de buurt woont natuurlijk 😉 )

Budget: €40

Ben je er nog niet uit?

Stuur me even een DM via Instagram en laat me weten wat je budget is. Dan denk ik graag met je mee om het perfecte kado voor wijnliefhebbers te vinden!

Categories: All