Hotspot: Blend wijnbar in Brugge

Published by Mieswinejournal on

Eind Januari 2022 had mijn man voor mij een verrassingsweekend georganiseerd. De horeca in Nederland was nog dicht vanwege Corona, dus hij nam me mee naar Brugge! Wat heerlijk om weer in een restaurantje of barretje te zitten, een drankje en een hapje te bestellen en vooral niet zelf te hoeven afwassen 😉

Wijnbar Blend

Wijnbar Blend werd me aangeraden door mijn overbuurvrouw, en gelijk had ze! Wat een toffe zaak!
Het is eigenlijk een wijnwinkel en een barretje in één. Alle flessen die ze verkopen, kun je ook bestellen. Daarnaast hebben ze nog een selectie aan wijnen die per glas te bestellen zijn. En natuurlijk een kleine kaart met borrelhapjes! Echt een leuk plekje om lekker te borrelen.

Ik koos zelf voor deze Pinot Noir, en die viel zo goed in de smaak dat ik nog snel even een flesje heb gehaald om mee naar huis te nemen ;). Ik zoek nog een goed moment om deze open te trekken, maar zodra ik dat doe zal ik er ook een proefnotitie van maken!

Ook naar deze Hotspot?

Blend is te vinden aan de Kuipersstraat in Brugge. Dat is vlak bij de Grote Markt, dus als je eenmaal in de stad bent, is het sowieso op loopafstand. Ik zag ook dat ze een vestiging hebben in Gent, deze zit dan weer aan de Kuiperskaai! Zouden ze hun locaties op de straatnaam uitkiezen? 😉

Categories: AllHotspots